divendres, 27 de novembre del 2009

Material de finançament i xerrada de Carles Mora

Ja podeu fer la vostra comanda de samarretes (10 €), folres polars (29 €) i xapes (1€) per col·laborar amb el finançament de la campanya. Poseu-vos en contacte amb almosterdecideix@gmail.com indicant unitats i talles. Se us comunicarà la forma de pagar i recollir el material.


D'altra banda, ens fem ressò de la xerrada de Carles Mora que es portà a terme el passat dijous 26 al Teatre Municipal d'Almoster, amb ple total. Per veure algunes fotos de l'event podeu clicar aquí. Aquí teniu el reportatge aparegut al digital delCamp.cat:

L'alcalde d'Arenys de Munt dóna el tret de sortida a la camp

an

ya per 13-D a Almoster

Redacció - Almoster (Baix Camp)
27 de novembre de 2009

Aquest dijous 26, Carles Mora, alcalde d’Arenys de Munt i un dels principals impulsors de la campanya de les consultes sobre la independència, va impartir una xerrada a Almoster en el marc dels actes que el col·lectiu “Almoster Decideix” està organitzant per tal de fomentar la participació en la consulta del proper 13 de desembre en aquest municipi del Baix Camp. Davant un Teatre Municipal ple a vesar, l’alcalde va repassar l’odissea que van haver de patir a Arenys de Munt per tal de portar a terme el famós referèndum del passat 13 de setembre, un referèndum que emularan el proper 13 de desembre uns 150 municipis de tot Catalunya, representatius d’aproximadament 700.000 persones. Segons Mora, no hi ha dubte que el dret a decidir de la Nació Catalana no només no pot ser qüestionat sinó que és del tot legítim.

Finalment,

l’alcalde arenyenc va animar els membres de la comissió organitzadora “Almoster Decideix” per tal

d’abordar amb energia aquest sprint final i va fer una crida als almosterencs i almosterenques per participar sigui quina sigui la seva opció: el sí o el no a un Estat Català independent.

Durant l'acte es van poder adquirir samarretes, polars, xapes i altre material per al finançament de la consulta. Els interessats i interessades en adquirir-ne es poden adreçar a almosterdecideix@gmail.com. La vetllada va concloure amb un sopar-col·loqui amb el ponent.

http://www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=4427

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada