diumenge, 8 de novembre del 2009

Almoster també vol decidir!

EL 13 DE DESEMBRE, VOTA!

El proper 13 de desembre els almosterencs i almosterenques estem cridats a participar en un esdeveniment històric. Per primer cop, 100 municipis de tota Catalunya tindrem l’oportunitat d’expressar-nos sobre el nostre futur com a nació.

QUINA SERÀ LA PREGUNTA?

La pregunta de la consulta serà: “Està d’acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret, Independent, Democràtic i Social, integrat en la Unió Europea?” Les possibles respostes seran “Sí”, “No” o en blanc.

HORARI I LLOC

De les 9 del matí a les 8 del vespre, al Teatre d’Almoster.

QUI PODRÀ VOTAR?

Qualsevol persona empadronada a Almoster major de 16 anys. Per exercir el teu dret de vot, hauràs de portar el teu DNI, carnet de conduir, passaport o targeta de residència. Si en aquests documents no consta que vius a Almoster, hauràs d’acreditar la teva residència al municipi mitjançant certificat d’empadronament, declaració de la renda o altres documents públics on consti el lloc on vius.

PER QUÈ SERVIRÀ?

La consulta tindrà les mateixes garanties que les eleccions normals. L’única diferència és que l’organització anirà a càrrec de gent del poble que ens agrupem sota el nom d’Almoster Decideix, i que treballem conjuntament amb la resta de municipis que organitzaran consultes.

Els resultats seran agregats a nivell de tota Catalunya, de tal forma que es pugui conèixer, per fi, quin futur volem els catalans i catalanes per al nostre país.

La repercussió tan nacional com internacional d’aquest procés fa que sigui de vital importància la màxima participació ciutadana.

Si voleu més informació o col·laborar amb nosaltres, escriviu a almosterdecideix@gmail.com.

EL 13 DE DESEMBRE, ALMOSTER DECIDEIX!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada